Kollegieblock är bra att ha till hands

kollegieblockMan lyckas nästan alltid få en riktigt bra idé till något, när man inte har någonstans att skriva ned dem. Att alltid ha ett kollegieblock i närheten brukar vara en bra idé, och för folk som sprudlar av skaparlust och skrividéer, eller som skriver ner sina drömmar, är ett kollegieblock i jackfickan, i väskan och bredvid sängen ett måste.

Eftersom kollegieblock finns i så pass många olika storlekar, kan man hitta kollegieblock som får plats nästan överallt. Ett kollegieblock kan dessutom användas till så mycket mer än att bara skriva ned idéer. Att kunna skriva ner något man måste komma ihåg, en inköpslista eller en dagsplanering är alltid skönt, och det kan man om man har ett kollegieblock.

Om man pratar mycket i telefon kan det vara roligt att ha ett kollegieblock bredvid telefonen för att rita i, eller kanske skriva ner telefonnummer eller andra viktiga saker.

Ett kollegieblock kan även vara bra om man studerar något, eller håller på att lära sig något nytt. Att ha ett kollegieblock liggandes hemma är alltid bra, då man i alla fall några gånger om året behöver ett för att skriva saker i. Kanske behöver man bara ett papper, men då kan man dra ut det från sitt kollegieblock också.