Nabbipärlor i affärer

pärlplattorFörut var det lättast att hitta nabbipärlor i affärer och ibland på Ica, framför allt på sommaren. Nu finns det en uppsjö av dom på internet också. Det enda du behöver göra är att Googla ordet nabbipärlor och du får 30 300 resultat. Det är en del att leta igenom, men det kan ju vara värt det ifall man letar efter någon speciell sorts nabbipärlor som man inte hittat i en affär. De neonfärgade pärlorna är lite svårare att hitta än de vanliga. Det finns även paket erbjudanden på internet, en hink nabbipärlor och X antal pärlplattor för en bra peng. Letar man tillräckligt noga så kan man kanske även hitta glittriga nabbipärlor. Men de lär vara dyrare än de vanliga och neonfärgade eftersom de är så ovanliga. De brukar i vilket fall inte finnas på Ica. Det som gör nabbipärlor så populära bland både barn och vuxna är ju att dom gör det möjligt att spara sina verk genom att stryka pärlorna på plattan så att de smälter ihop lite. Många har börjat göra tavlor och