Självhäftande etiketter är enkla att använda

Självhäftande etiketter är väldigt praktiskt då det är enkelt att använda. Eftersom de redan har klister på baksidan är det bara att ta loss så många självhäftande etiketter man behöver från det ark eller den rulle med självhäftande etiketter man har. Sedan är det bara att sätta fast ens självhäftande etiketter där de ska sitta.

http://alla-etiketter.se/sjalvhaftande-etiketter/

Kanske vill man märka sina skolböcker, för att visa vems det är. Speciellt om det är yngre barn som lånar böcker från skolan och därför behöver klä in dem och eventuellt märka dem med namn. Kanske vill man sätta självhäftande etiketter på olika lådor för att kunna veta vad de innehåller. Man kanske har en syateljé eller pysselstudio och vill märka lådorna kan det vara praktiskt med självhäftande etiketter man kan skriva själv på. Då är det bara att plocka av en, skriva innehållet och sedan sätta fast på rätt låda.

Självhäftande etiketter brukar dessutom vara enkla att både ta av där de sitter från början, att sätta på dit de ska vara och att sedan dra bort igen. Många av dem har sådant klister som inte lämnar några spår, men inte heller brukar lossna från sin plats.
Självhäftande etiketter som är tomma, eller har text, kan vara praktiskt till väldigt mycket.